PRO VITA© Parengė Robertas Skrinskas   VAIKŲ LAIŠKAI  rašo septintokai

7b klasė

Mieli tėveliai!
Prieš ketverius metus aš turėjau tik brolį. Mums su broliu būdavo ne labai linksma. Mes pradėjome prašyti sesutės arba broliuko. Tėvai sutiko ir balandžio 30 d. gimė sesutė. Mes sesute labai rūpinamės. Keisdavom vystyklus, supdavom, užmigdydavom. Dabar sesei 4 metai ir galime su ja žaisti daug įvairių žaidimų.
Edgaras
la.gif (1326 bytes)

Mano šeimoje yra 3 vaikai: du broliai ir aš. Bet aš norėčiau turėti sesutę, kurią galėčiau mylėti, su ja žaisti.
Mamyte ir tėveli, ačiū, kad mane ir brolius auginate ir rūpinatės mumis. Bet aš labai noriu sesutės ir prašau, kad nusiųstumėte gandrui laišką. Gal tada man padovanotų mažą, gležną mergytę. Tada aš būčiau pati laimingiausia pasaulyje.AČIŪ!
Inga
la.gif (1326 bytes)

Mieli tėveliai. Ačiū, kad užauginot mane, suteikėt man meilę. Nors mes su broliu augam dviese, vistiek norėčiau turėti broliuką. Aš būčiau už jį daug vyresnis, todėl galėčiau apginti, kaip kas nors kabinėsis prie jo. Kai paaugs, mes trise žaistume krepšinį. Aš būčiau vienas prieš du, nes jie būtų už mane daug jaunesni. Išmokyčiau jį plaukti, važinėti dviračiu ir dar daug kitų dalykų. Todėl labai jūsų prašau padovanokit man broliuką. Ačiū.
Mindaugas
la.gif (1326 bytes)

Mama, dėkoju, kad man su tėčiu davėte gyvybę. Nors aš turiu sesę ir brolį, bet jie yra dideli. Sesė susituokus, broliui 24 metai. Aš norėčiau mažo brolio, kurį galėčiau padėt augint ir globot, kai jūs būsit kur nors išvykę. Man patinka maži vaikai. Su jais galima žaisti ir jiems niekad neatsibosta.
Deividas
la.gif (1326 bytes)

Mieli tėveliai,
Dėkoju jums, kad užauginote mane. Tūpinotės, kai aš dar buvau mažas ir tebesirūpinate dabar. Ačiū ir už sesutę, nors ji už mane vyresnė keletą metų. Juk daug smagiau dviese, nei vienam. Tačiau trise būtų daug įdomiau ir linksmiau. Ar supratot užuominą? Aš to jūsų ir prašau - broliuko arba sesutės.(Geriau būtų broliukas). Jeigu būtų trečias vaikas šeimoje, būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje.
Marius
la.gif (1326 bytes)

Brangieji tėveliai, aš esu jums labai dėkinga, kad davėte man gyvybę, kad užauginote mane kartu su broliu. Bet aš dabar esu nelaiminga, nes atsitiko didelė nelaimė mirus mano broliui aš likau viena ir aš labai prašau jūsų: suteikite jūs man tą didį džiaugsmą. Suteikite naują gyvybę mūsų namuose. Ir dar aš labai norėčiau, kad tai būtų sesuo.
Aš, išties, pasižadu ja rūpintis, globoti. Viskuo dalintis kaip ir anksčiau dalinausi su Andriumi (toks buvo mano brolio vardas).Ji būtų mano numylėtinis šeimos narys. Jūs tikrai galėtumėte manęs nepuošti. Mes galėtume prasčiau valgyti, kad tik galėtumėmauginti mano sesę. Tėveliai, aš labai jos noriu, prašau!!!
Asta
la.gif (1326 bytes)

Brangūs Tėvai,
Kartais aš jaučiuosi vienišas, nes draugų turiu nedaug, brolių ir seserų irgi neturiu. Taip norėčiau turėti brolį arba sesę. Gyventi būtų linksmiau, būtų su kuo pasikalbėti, pasidalinti viskuo ir vargais, ir džiaugsmais. Žinau, kad brolio ar sesers niekada neturėsiu, nes tėvai nesupras. Tenka pasitenkinti naminiais gyvūnėliais: žiurkėnas ir papūgėlės.
Paulius
la.gif (1326 bytes)

Mieli tėveliai,
Aš esu labai dėkingas už savo seserį, kuri man labai brangi. Aš galiu su ja kartu džiaugtis, dalintis laime.
Kai mudu buvome maži ir dar tikėjome raganomis, o tėvų nebuvo. Buvo pilnatis ir mudu labai bijojome ir mes apsikabinome ir susiglaudėme, kad būtų drąsiau. Aš tikrai labai dėkingas už savo šeimą ir norėčiau turėti mažą broliuką. Ačiū jums, tėveliai, kad mus su sese auginot ir, kad mumis rūpinatės.
Marius

TURINYS