PRO VITA© Parengė Robertas Skrinskas

SLAPTUMO SKRAISTĘ NUPLĖŠUS: SKIEPAI, ŽUDANTYS VAIKUS

Faktai apie JTO (Jungtinių Tautų Organizacijos) bei išsivysčiusių valstybių vedamą agresyvią žmonijos prieauglio kontrolės programą paskatino jus supažindinti su kai kurių šalių liūdna patirtimi, susijusia su skiepijimo akcija.
    PSO (Pasaulio Sveikatos Organizacija) 1972 m. pradėjo specialią programą ir iki 1993 m. jai išleido 356 mlj. dolerių. Ši ,,programa" buvo pradininkė, pradėjusi kurti nevaisingumą sukeliančius skiepus. Šiai programai 90 mlj. USD skyrė Švedija, 52 mlj. - D.Britanija, Norvegija, Danija ir Vokietija atitinkamai 41, 27 ir 12 mlj. Pasaulio Bankas 15,5 mlj. ir t.t. Nevaisingumo skatinimą dar remia Populiacijos Taryba, Rokfelerio fondas, Visos Indijos Medicinos Mokslų Institutas, grupė universitetų, kaip Upsalos, Helsinkio, Ohajo./1/ Kaip per skiepus naikinti vaisingumą, tiria šios organizacijos, vadovaujamos PSO: Nacionalinis Imunologijos Institutas Niudelyje ir Populiacijos Taryba Niujorke./2/
    PSO pradėjo masinius skiepijimus keliose šalyse. Tarp jų Nikaragvoje, Meksikoje ir Filipinuose. Pastarojoje šalyje per 2 metus buvo masiškai nuo stabligės paskiepyta daugiau, nei 3,5 mlj. moterų. Moterys pradėjo sirgti. Pvz. Penkių vaikų mama keturias savaites kovojo su mirtimi po skiepijimo./3/ Kai labai pagausėjo pas paskiepytas moteris persileidimai, kraujavimai ir kiti pašaliniai efektai, ir paaiškėjus, kad dažniausiai skiepijamos tik fertilinio amžiaus moterys, Filipinuose kilo karšti disputai apie nevaisingumą skatinančių medžiagų panaudojimą kartu su stabligės skiepais. Nepriklausomose laboratorijuose ištyrus skiepų pavyzdžius buvo patvirtinti tokie spėjimai /4/, nors diskusijų pradžioje PSO ir Filipinų Sveikatos Departamentas tik šaipėsi. Stabligės skiepuose buvo rasta žmogaus Chorioninio Gonadotropino (ChG). Tai lytines liaukas veikiantis hormonas, atsirandantis nėšumo metu. Šis ChG hormonas įspėja moters organizmą, kad ji nėščia ir neutralizuoja kitus hormonus tam, kad paruoštų gimdos gleivinę priimti apvaisintą kiaušinėlį. Greitas ChG hormono padidėjimas organizme yra pirmasis nėštumo ženklas, kuriuo ir remiasi nėštumo testai, t.y. nustatomas ne nėštumas, bet hormono, rodančio nėštumą, buvimas. Tačiau, kai šie hormonai į moters organizmą patenka kartu su stabligės ar kitos ligos anatoksinais, atsiranda antikūnai ne tik prieš ligą, bet ir prieš ChG, nes organizmas šiuo kartu (dirbtinėmis aplinkybėmis) nepripažysta ChG ,,draugystės" ir pradeda gaminti antikūnus. Šie antikūnai puls ChG, kai jis natūraliai atsiras moteriai pastojus. Moteris liks nevaisinga, nes negalės išlikti nėščia. Buvo gauta faktų, kad tai buvo daroma daugiau nei 60 pasaulio šalių.
    PSO vedant tokią antihumanišką politiką, galima buvo laukti ir daugiau akcesų. O jų, pasirodo, ir buvo. JAV ir Anglijoje buvo pradėti skiepyti vaikai nuo raudonukės. Katalikai atsisakė šios programos, nes skiepai buvo pagaminti iš abortuotų vaisių. /5/. JAV jau 20-30 metų pagaminti skiepus nuo vėjaraupių, hepatito-A ir raudonukės naudojo preparatus, pagamintus iš nužudytų negimusių vaikelių. Prieš tokį barbarizmą aktyviai pasisako organizacija ,,Dievo vaikai už gyvybę": www.cogforlife.org. /6/.
    Mes gyvename laisvoje demokratinėje visuomenėje ir kiekvienas turi teisę pasirinkti skiepytis ar ne. Beje, kaip ir teisę žinoti tiesą.

/1/ HLI Reports vol.13, No 6 1995 "Baby-killing vaccine: is it being stealth tested?"
/2/Priešfertilinių skiepų tyrimų eiga vyko etapais. Pirmiausia reikėjo įveikti moters imunologinę toleranciją ChG. Niudelio Imunologijos Institutas vartojo įvaires formules, paremtas pilnu B sąstatu (B-ChG) hormone, pagamintu tame pačiame institute. Skirtingo charakterio molekulių skaičiaus panaudojimas instituto formulėse savo sudėtyje turi stabligės, difterijos anatoksinų ir choleros grandį B. Populiacijos Taryba Niujorke pagamino ChG skiepus, besiremiančiu pilnu B sąstatu (B-subunit) B-ChG hormone, sujungtame tik su stabligės anatoksinu.
Visi šie skiepai yra labai imunogeniški, bet jų kliuvinys tas, kad jų reakcijos kertasi su žmogaus liuteinizuojančiu hormonu (LH). (Nuo LH folikulas plyšta ir kiaušinėlis iš kiaušidės patenka į kiaušintakį - įvyksta ovuliacija) PSO Ženevoje pagamino ChG vakciną, kuri vartoja sintetinį peptidą (B-ChG-CTP), besiremiantį neabejotinai hormoninės specifikos B-ChG karboksyterminalu, sujungtu su difterijos anatoksinu. Nors PSO vakcina yra mažiau imunogeniška už kitas formuliacijas, antikūniai tai išgauna nesikirsdami su LH.
Population Research institute. review. vol.5, No 2, 1995 "Anti - fertility drug experiments?" by the Simbahayan Commission, Philippines.
/3/ "Woman who got vaccine fataly ill", weekend edition, ISYV, 30 June -2 July 1995
/4/ "Vaccine key 3809 Tetanic Toxoid, injectable suspension, lot TT160-12, containing Chorionic Gonadtrophin Beta HCG II,I mUI/ml; Anatoxal Vaccine TE Berna, tetanic vaccine in adsorption, lot No 124740101, containing Chorionic Gonatrophin Beta 2,1 mUI.ml. " Raporto aprašymas tęsiamas: "Tetanic toxoid vaccine is found in the presence of immunoglobulins of type IGM, as wellas, a light concentration of sexual steroids".
/5/ HLI reports, vol.13, No5, "Aborted fetal cell use in rubella vaccines: a medical and ethical conflict" by Laurence F. Roberge, M.S.
/6/ HLI reports, vol.19, No1, ,,Vaccines made from aborted babies" by Debi Vinnedge.

The National Institutes of Health (NIH) (JAV) finansuoja antinėštuminės vakcinos kūrimą, kuri bus naudojama Kinijoje. Moters imuninė sistema sunaikins spermatozoidus, patekusius į kiaušintakius. RICHMOND, Mar 14, 2001 (LSN.ca)

2020 12 15 Vakcinų saugos svetainės įkūrėja rasta negyva. „Jei kažkas nutiktų man, - 2019 m. pabaigoje rašė Brandy Vaughan, - tai žiaurus žaidimas ir jūs tiksliai žinote, kas ir kodėl“. Brandy Vaughan, buvusią farmacijos kompanijos „Merck“ pardavimų vadovę ir tinklalapio https://learntherisk.org/ įkūrėją, skirtą žmonių švietimui apie su vakcinomis susijusią riziką, gruodžio 8 dieną rado negyvą jos devynerių metų sūnus. https://www.lifesitenews.com/news/founder-of-vaccine-safety-website-ex-pharma-insider-found-dead
***
Dvi iš trijų naujų COVID-19 vakcinų Pfizer ir Moderna yra moraliai leistinos katalikams, pirmadienį pranešė JAV katalikų vyskupų konferencija. https://www.lifenews.com/2020/12/14/catholic-bishops-its-morally-permissible-for-pro-life-people-to-get-coronavirus-vaccine/
***
2020 12 11 Vyskupas Atanazijus Šneideris „Covid“ vakcinos: „Tikslas negali pateisinti priemonių“. https://www.crisismagazine.com/2020/covid-vaccines-the-ends-cannot-justify-the-means

2019 m. Tymų protrūkio isterija neaplenkė ir Lietuvos. https://firmusmedicus.lt/tymu-protrukio-isterija-neaplenke-ir-lietuvos/  https://youtu.be/kwrWzADFSFs

Kodėl elitas nesiskiepija. Billas Gatesas ir JAV elitas atsisako skiepyti savo vaikus. https://www.youtube.com/watch?v=QC8VXjPzVWI
Ar Billas Gatesas yra maloniausias žmogus planetoje? https://www.youtube.com/watch?v=GrFJijEe5ho

TURINYS              ,,skrinskasETAgmail.com“