PRO VITA© Parengė Robertas Skrinskas   SKAISTUMAS

O ką daryti, jei  jau esame per toli nuėję?
Jei aš nelaukiau? Ar galima pradėti tyrą gyvenimą? Pradėti  pasitikėjimą, teisumą savo bendravime?
Taip, galima. Kaip žinai, pirmoji dalis santykio su Viešpačiu Jėzumi yra atleidimas. Jėzus atėjo atleisti ir nėra nieko, ką esi padaręs, ko jis negalėtų atleisti, jei ateitum išpažinties.
Kodėl žmonės jaučia kaltę? Todėl, kad jie yra kalti.,,..nes visi yra nusidėję ir stokoja Dievo garbės"(Rom3,21)
Viešpats Jėzus atleidžia, nes Jis yra prisiėmęs mūsų kaltes. Už jas jis kentėjo skausmingą kančią ir mirė ant kryžiaus už kiekvieną iš mūsų.(Jn 3,16).Jis ne tik atleidžia, bet turi jėgą nuprausti mūsų sąžinę - padėti pradėti viską iš naujo. Jis mums duoda jėgą būti laisviems. Jis atnešė gyvenimą. Laisvę gyventi ir elgtis pagal Dievo valią. Laisvę nuo spaudimo, kuris gali nuvesti į mirtį. Laisvę mylėti ir tarnauti kitiems taip, kaip niekad iki šiol.
Tu gali pajusti  be gumos 100% saugią  meilę. Ir su šia meile turi didelę galimybę duoti būsimam vyrui ar žmonai didžiausią dovaną, kuria galėtum duoti...savo pasitikėjimą, teisumą ir charakterį. Ir jei abu jūs tikėsite į Viešpatį Jėzų Kristų, būsite perkeisti, gausite atleidimą ir laisvę būti patiems savimi jausmų, pasitenkinimo bešešėliniame santykyje, maksimalioje lytinėje ir dvasinėje vienybėje.  (T. Marco)

Dievo reikalas atleisti, mūsų reikalas gailėtis. Kai Dievas atleis, turiu atleisti sau. Turiu parodyti atgailos vaisius: keisti gyvenimo būdą, mintis, gundymo vietas, padėt kitiems pakilt iš nuodėmės.

parašyk: ,,skrinskasETAgmail.com“

TURINYS