PRO VITA © Parengė Robertas Skrinskas

JEAN PAUL  REGIMBAL

ROKAS

Vertė Algirdas Patackas ,,Aušrinė" 1990 Nr. 1-3.

                                                                                                                                                                                                            TURINYS

Okultinė veikla, pasišventimas šėtonui

Daugybė įrodymų leidžia teigti, kad didžiosios rokenrolo žvaigždės savo valia ir laisvanoriškai pasišventė šėtonui. Pateiksiu 3 nenuneigiamus atvejus:

Štai autentiškas Alice Cooper liudijimas (tikrasis jo vardas Vincent Fournier):

“Prieš kelis metus dalyvavau spiritizmo seanse, kuriame Norman Buckley maldavo dvasią atsiliepti. Pagaliau ,,dvasia” pasirodė ir kalbėjo su manim. Ji žadėjo man ir mano grupei šlovę, pasaulinę valdžią rok - muzikoje ir nematytus turtus. Viena, ką ji prašė - tai atiduoti savo kūną, kad dvasia galėtų jį užvaldyti. Mainais už savo kūną aš tapau žinomu visame pasaulyje. Pasiekęs šlovę, aš pasivadinau jos vardu, kurį ji pasakė per seansą. Taip aš išgarsėjau visame pasaulyje. Jūs abejojate šiuo vardu: Alice Cooper?

Mike Jagerr’į pašventė šėtonui Mariana Fettfull ir Aneta Palenberg. Šios dvi kerėtojos pakvietė Kenet Anger (kuris pats yra Ellister Crawley mokinys) pašvęsti Ket Richard ir Mike Jagger juodąjai magijai. Pastarasis buvo pašvęstas šėtonui masonų sektoje ,,The Order of the Golden Dawn” (,,Auksinės žaros ordinas”), kuri yra Iliuminatų sektos filialas. Taip, pavyzdžiui, Mike Jagger traktavo save kaip ,,Liuciferio įsikūnijimą”. Aiškiai tai patvirtina 3 jo dainos: ,,Simpathy for Devil” (,,Simpatija velniui”), ,,To their Satanic Majesties” (,,Jo šėtoniškąjai didenybei”), ,,Invocations of my Demon Brother” („Mano brolio demono užkeikimai“).

Ozzy Osbourn  iš grupės ,,Black Sabbath” visai atvirai prisipažįsta, kad visada kūrė savo muziką mediuminio transo būsenoje.

“Man atrodo, kad esu mediumas tam tikrai už manęs esančiai jėgai. Tikiuosi, kad tai jėga ne to, kurio bijau – šėtono. Tai kažkokia antgamtinė jėga, kuri panaudoja mane roko muzikos kūrimui. Aš tikiuosi, kad tai ne velnio, šėtono jėga, bet…”

Pabaigai priminsiu gerai žinomą Gar’į Newman’ą iš grupės ,,Stranglers”(,,Smaugikai”), kuris niekada nerašo muzikos ir nedainuoja publikai, kol neįsitaiso ant savo įžymiosios piramidės.

John Elton pareiškė, kad nėra parašęs ar sukūręs nė vienos dainos, kuri iki tol nebūtų parašyta burtų kalba, pvz.: ,,Beyond the Yellow Brick Road” (,,Už geltonų plytų kelio”). Todėl kai kurios jo dainos lieka nesuprantamos nenusimanančiam klausytojui. Tai tinka ir dainai ,,Laiptai į dangų”, atliekamai grupės ,,Led Zeppelin”.

Yra paliudijimas, neleidžiąs abejoti roko muzikos ryšiais su raganavimu. Štai ką pasakoja John Todd:

“Raganavimas visais laikais buvo lydimas byto, kuris yra identiškas tiek vudu kulto ritmui, tiek rokui. Raganavimo praktika yra neįmanoma be šio akompanimento…Iliuminatai tuomet kontroliavo ,,Zodiak Producions” leidyklą, kurios pavadinimas būtent tada buvo pakeistas į ,,Atlantic Productions”. Įsidėmėtina, kad David’as Crosby, Nathan Young, Grahm Nash, žodžiu, visi, žymūs roko prodiuseriai yra satanistinės bažnyčios nariai. Taip pat ir dauguma roko grupių yra įrašytos į vieną ar kitą liuciferinę religiją kaip narės. Kai išleidžiama plokštelė ar kuriama nauja daina, jie prašo ,,bažnyčios” burtininkus ir raganas apraganauti šiuos kūrinius, kad jie turėtų pasisekimą. Po pašventimo ritualo, kai plokštelė jau yra apkerėta, piktosioms jėgoms įsakoma vykdyti jų įsakymus. Todėl, kai nusiperkate ar atsinešate namo plokštelių albumą, šitokiu būdu jau esate tam tikru laipsniu veikiamas tų piktųjų jėgų, kurios turi ryšį su šia plokštele. Tad nenuostabu, kad klausytojas jaučia pikto jėgų įtaką, pasireiškiančią štai tokiomis formomis: dirglumu, maisto troškimu, potraukiu į nešvankias kalbas, burnojimu prieš Dievą, potraukiu savižudybei.

Kiek man žinoma, dar nė vienam kerėtojui ar roko muzikantui nepavyko atsiversti ir atgauti laisvę, kol jis nenutraukė ryšių su pikto jėgomis ir nesunaikino visų jo turimų roko kūrinių, sukurtų velnio pagalba, įrašų.

Įžangoje buvo pareikšta (remiantis pakankamais įrodymais), kad roko muzika yra socialinė, politinė, ekonominė, moralinė ir dvasinė revoliucija. Ši revoliucija yra dalis žymiai didesnių užmačių, iliuminatų vykdomų bei finansuojamų.

Siekdami įtvirtinti savo įtaką jaunimui, neturinčiam patyrimo politinėse diskusijose bei strategijoje, iliuminatai patvarkė, kad kerėtojų asociacija WICCA stimuliuotų roko produkcijos studijas, idant išpopuliarėtų labiausiai agresyvios grupės. Tarp jų yra žinomos studijos ,,The Zodiac Productions”, ,,The Atlantic Productions”, ,,Capital Record Inst,” ,,Mercury”, ,,Inter Global Music”, ,,Aristo Records” ir t.t.

Taigi šios akcijos yra iliuminatų vykdomo pasaulinio sąmokslo neatskiriama dalis. Šio sąmokslo tikslas – vesti jaunimą į ,,internacionalizmą, ruošiant kelią vienos pasaulinės vyriausybės atėjimui. Kadangi palaipsniui nutraukiami ryšiai su šeima, Bažnyčia, tautybe, kultūra bei etika, jaunimas netenka ryšio su savo tauta, šalimi, religija ir pasijunta bešakniu kosmopolitu, neturinčiu nei tikėjimo, nei moralinio autoriteto, išskyrus šėtoną, iliuminatus, nors aiškiai šito ir nesuvokia.