PRO VITA    Parengė Robertas Skrinskas    GALIMA SKAITYTI TIK NUO 18 METŲ !

P O R N O  GRAFIJA  ATSITIKIMAI

Amerikiečių prisipažinimai kovotojui su por no grafijos iššūkiu ponui Donaldui E.Wildmondui.

Gerb.Mr. Wildmondai,
Būdamas 17m. negalėdamas rasti gyvenimo prasmę ir tikslą, stojau į armiją. Baigęs parengiamąją mokyklą, pradėjau tarnauti 82-je Oro Pajėgų divizijoje parašiutininku. Kurį laiką atrodė, kad prieš mano akis sušvito šviesi ateitis. Bet vietoj savęs radimo, atsiskleidimo, pasimečiau alkoholio, narkotikų ir panašios rūšies  pasaulyje. Pradėjau lankyt video, masažo, disko salonus. Turėjau daug lytinių santykių su prostitutėmis, o pora kartų įsivėliau į tokius lytinius aktus, kad net gėda kalbėti.
Dėl toks moralinės korupcijos mano asmenybei, galutinai praradau savigarbą  sau ir kitiems. Iš mano savimonės nieko neliko. Didžiosios krikščioniškos vertybės, kurias man tėvai bandė įdiegti, buvo paleistos vėjais. Pasiekiau tašką, kai niekas jau neberūpėjo. Mano gyvensena rodė, kad kad  buvau iškrypęs ir ištvirkęs; kitoniškai protavau...
1975m. pasilinksminimo metu padariau nusikaltimą - mano kaltė keturių nekaltų žmonių žiauriame nužudyme buvo didžiausia. Dabar atlieku bausmę kalėjime. Dėl savo nuosmukio labiausiai kaltinu por no grafiją. Jos įtaka mano asmenybei buvo bauginanti. Nors už įvykdytus nusikaltimus atsakingas aš pats, por no grafija pastūmėjo iki to taško, kai man niekas neberūpėjo ir padėjo nuslysti į tašką, kuriame būdamas dalyvavau keturiose kruvinose žmogžudystėse.
Aš žinau, kad jūs dalyvausite Teisingumo Departamento tyrime dėl por no grafijos poveikio. Jei mano liudijimas praverstų, prašom mane pakviesti. Gyvenęs padugnėse, galiu iš pirmų lūpų patvirtinti, kad tai dvokia. Sveikinu jus ir linkiu sėkmes jūsų siekimuose.

Gerb.Mr. Wildmondai,
Pirmiausia aš esu 53m. vyras ir 1982 m. sausio mėnesį buvau suimtas ir apkaltintas už sodomišką tvirkinimą. Norėčiau pateikti faktą, kad por no grafija jaunų vaikų tvirkinime suvaidino pagrindinį vaidmenį. Per 15-20 metų periodą aš naudojau purviną ir bjaurią medžiagą, kuri sužadindavo berniukų ir mergaičių aistras. Aš vartojau por no grafinius žurnalus, nuotraukas ir filmus. Ta medžiaga labai gerai tvirkino jaunus vaikus. Taip pat mačiau, kad audrino ir mane.Taip pat jaučiau, kad tie vaikai, kurie įsitraukė į por no grafiją, labai sau pakenkė. jie gavo labai iškreiptą lytinių dalykų supratimą.Dėkoju Dievui, kad suradau Kristų, kuriam paskyriau naują savo gyvenimą

Gerb.Mr. Wildmondai,
Aš tapau por no grafijos auka to žmogaus už kurio ištekėjau. Jis nieko kito neskaitė, tik Hustler ir Playboy. Visus tuos metus jis vertė mane atlikt nenormalius lytinius santykius. Be to jis mane koliojo, dėl ko protiškai ir fiziškai pasiligojau. T.p. jis santykiavo su jaunais vyrais, kuriems leido pas mus gyventi. Tuo metu dar nebuvau krikščionė, bet niekada nesusidūriau su tokiom nenormalybėm. Jau norėjau nusižudyti, kai sutikau Jėzų Kristų, mano gelbėtoją.

Gerb.Mr. Wildmondai,
Septynių metų mane išprievartavo mamos meilužis. Jis visada kalbėjo apie Playboy ir kt. žurnalus. Nors man  16 m., aš per paskutinius 9 metus tebesapnuoju košmarus. Jaučiu, kad jo mintys išprievartauti mane buvo įtaigotos tų žurnalų.

Gerb.Mr. Wildmondai,
Aš klausau jūsų radijo laidos kiekvieną rytą eidama į darbą.Noriu Jums padėkoti už pastangas išrauti por no grafijos blogį. Manau, kad esu patyrusi didžiulį blogį, kurį por no grafinė medžiaga gali turėti vaikams. Kai man buvo 9 m. prie manęs lytiškai kibo abu broliai. Jie turėjo paslėpę namuose seksualines nuotraukas. Viešpats išgydė gėdos randus, paliktus tų senų įvykių. Bet iki šiol jaučiu kiek nukenčia nekaltų vaikų dėl sutrikdyto paauglių proto.

Gerb.Mr. Wildmondai,
Esu pastorius, kurio širdis sugniuždyta dėl vienos parapijietės pažeminimų ir pasityčiojimų, kuriuos ji turi pergyventi, nes jos vyras vadovaujasi por no knygyno filosofija. Nors jos vyras sakėsi esąs krikščionis ir mylįs žmoną, vienok ir toliau lankėsi vietos por no parduotuvėje, ir tikėjo viena iš pagrindinių por no grafijos filosofijos klaidų: esą moteriai reikia ir ji džiaugiasi valdoma ir žeminama. Per ašaras ji man papasakojo, kad jos vyras dėl įkvėpimo turi pilną stalčių ,,sekso žaislų" kartu su knygomis ir žurnalais. Beveik kasdien jis pažeidžia jos kūną su kuriuo nors iš tų žaislų ir be jo leidimo neleidžia pašalinti. Beveik kasnakt jis  pliekia jos nuogus sėdmenis pradžioje ranka, o po to diržu. Paprastai tai tik ,,žaidimo" preliudija. Per nakties kursą kiekviena jos anga išniekinama. Kartais dar žemindavo, išsityčiojęs ją tokią fotografuodamas. Šios puikios krikščionės moters konsultacija atvėrė man akis apie por no grafijos daromą žalą ir bažnyčios liaudžiai.

Gerb.Mr. Wildmondai,
por no grafija sukėlė man ir mano šeimai daug liūdesio, sielvarto ir skausmo.
Kai buvau jaunas žmogus, apie 12 metų, mano draugas įtraukė mane į taip vadinamųjų ,,vyriškų žurnalų" pasaulį. Jis juos gaudavo iš savo tėvo miegamojo. Ir savaitgaliais, kai pas jį užeidavau, mes juos vartydavom. Pradėjau kolekcionuoti Playboy ir kt. žurnalus. Laikiau juos užslėptus po savo lovos čiužiniu; taip mano mama jų negalėjo rasti. Aš pradėjau fantazuoti apie por no grafinius vaizdus ir įsivaizduoti lytines sueitis su moterimis iš tų žurnalų.
19 metų vedžiau gražią mergaitę. Po vedybų tęsiau lytinius eksperimentus ir santuokoje ir už jos ribų. por no grafinė literatūra ir toliau skatino į kraštutinius bandymus. Be abejo tai melas, kuris pagauna į savo pinkles daug jaunų žmonių. Būdamas vedęs suvedžiojau keletą moterų. Kai kurios grasino viską pasakysiančios, jei dar kartą mėginčiau prie jų kibti. T.p. pradėjau vartoti marihuaną, kurios naudojimas pateisinamas kaip teigiama maniera por no grafinėje literatūroje Playboy, Penthouse ir Hustler.
Aš net turėjau ,,reikalų" su mūsų vaiko prižiūrėtoja, 13m., kurie tęsėsi 3 ar 4 metus. Aš jai rodžiau jaunų nuogų pozuojančių mergaičių nuotraukas ir drąsinau laisviau su manimi laikytis.
Siekdamas por no grafinės laimės, palikau žmoną ir vaiką. Netrukus, skrisdamas mažu privačiu lėktuvu, patekau į audrą. Meldžiau Dievą ir Jį suradau.1980m. liepos mėnesį atgavau pusiausvyrą, gyvenimą paaukojau Jėzui Kristui  ir nutraukiau svetimavimą.
Neabejotina, kad:,, sėji mintį, pjauni veiksmą; sėji veiksmą, pjauni įprotį; sėji įprotį, pjauni charakterį; sėji charakterį, pjauni likimą"- taip atsitiko mano gyvenime.aš dėkoju, kad Dievas atėjo pas mane, parodė mano nuodėmę ir davė galimybę gailėtis, tikėti ir gauti jo atleidimą per brangiausio Viešpaties Jėzaus, mano Valdovo ir Gelbėtojo kraują.
Visos mano kančios kilo dėl por no grafijos skaitymo. Aš geisčiau buvęs gimęs aklas- tuomet niekada nebūčiau viso to matęs. Net šiandien pagaunu save įsitraukusį į lytinių įvykių fantazijas, kai jos peržaidžiamos mano atminties ir vaizduotės ekrane.

Pasinaudota autoriaus knyga: ,,Byla prieš por no grafija".1986m.

TURINYS