PRO VITA© Parengė Robertas Skrinskas     NARKOTIKAI    ALKOHOLIS                          

BERNIUKŲ POŽIŪRIS Į SAIKINGAI IŠGERIANČIĄ PANELĘ

 

Kad mergaitės rūko yra negerai, jos neaugs ir nebus gražios. Merginos gali parūkyt, tik saikingai, kad tai netaptu įpročiu. o mergos jeigu
rūko yra durnos. (Bilas, 12kl.)

Mergaitės, kurios geria, labai prastai daro. Joms turėti rimtą draugą labai mažai galimybių. Bet turėti draugą vienam vakarui - tai galimybių labai daug. Saikingai geriančios merginos berniukai niekada rimta nelaiko. (JUOZAS (10 kl)

* * *

Aš manau, kad gėrimas ir rūkymas - tai pražūtis. Ir aš žmonos išgeriančios, o tuo labiau rūkančios, niekada neimsiu. Nors ir kaip ji bus išsidažiusi. (ŠPONKA)

* * *

Geriančios merginos – tai didelė tragedija. Mergos, kurios geria yra durnos pilna to žodžio prasme. Jei jūs ir toliau gersite, tai pagimdysite debilų. Rūkančios merginos – taip pat didelis išsigimimas. Geriančias ir rūkančias merginas reikia mesti į muilą. (“DYZELIS” 10kl.)

* * *

Aš manau, kad saikingai gerianti mergina, tampa alkoholio auka, jinai pradeda suvyriškėti. Man teko matyti tokių merginų, man tokios merginos nelabai patiko. Aš nekenčiu tokių merginų ir nenorėčiau turėti tokios žmonos. Tos merginos yra žiurkės, aš nenoriu matyti tokių kvailų merginų akyse. (KONGAS( 12 kl)

* * *

Mergaitės ir merginos, negerkit ir nerūkykit, nežudykit savęs, ir mūsų tautos Lietuvos. Aš nenorėčiau paimti į žmonas, kad ir truputį saikingai išgeriančios ar rūkančios, nes aš nenoriu būti tėvas išsigimusių vaikų. (9 A,C)

* * *

Jos labai negražios ir nepatrauklios. Jos neimčiau į žmonas. Jums nepatariu rūkyti,. Nuo to mergaitės praranda patrauklumą ir niekas nenori iš berniukų bendrauti su mergaitėmis. Mergaitė daug gražesnė ir patrauklesnė, kai nerūko ir negeria alkoholio. (“VARNELĖ”(9 kl)

* * *

Aš išgeriančioms merginoms dėmesio visai neskiriu. Ateina į šokius, vaidina prieš berniukus, nori patikti. Į tokias čia nereikia dėmesio kreipti, žmonos tai tikrai tokios nenorėčiau. (“DOŠA”(12 kl)

* * *

Jeigu mergaitė saikingai geria, ji kenkia ne tik sau, bet ir kitam. Gėrimas kenkia mergaitės protui, lytiniams organams, jos veiksmams. Gimsta nesveiki vaikai. Labai daug abortų, skyrybų, neištikimybės, nemeilės vienas kitam. Mažai šansų ištekėti, pakliūti į gero berniuko rankas. Jei mergaitė geria, tai labai netinka berniukams. Jie nežiūri į tokias latres. Mergaitė, kuri geria ir rūko, ji labai žemina savo autoritetą, išvaizdą. Kai mergaitė prisigeria, ji visa pamėlynuoja, pabąla, kaip lavonas. Svirduliuoja, galva svaigsta. Ir dar kartą kartoju, kad tokios paleistuvės niekam nepatinka. Tai labai didelė nuodėmė, nes nuo gėrimo žūsta žmonės – vaikai. (9 E kl)

* * *

Patarčiau toms merginoms, kurios mėgsta ar bando išgerti ir bando ar bandė rūkyti – nesikabinkit prie vaikinų, nes visi vienodai atsakys jums (jei tie vaikinai negeriantys). Kai pradedate gerti ir rūkyti, niekas į jus nenori žiūrėti. (“DŽILAS” )

* * *

Kurios rūko ir geria – sugadina save. (“SULĖ” 9 kl.)

* * *

Aš į išgeriančią mergaitę visai neturiu žvilgsnio. Kai aš pamatau tokią mergaitę, man tiesiog bloga darosi. Nežiūriu į ją, praeinu pro šalį. Man visai gaila tų, kurios geria saikingai. Kreipiuosi į tas, kurios geria. Juk kai jūs tapsite motinomis, gailėsitės - jūsų vaikai bus invalidai, psichiškai nesveiki. (ŠLEIVASIS “ VINETU”)

* * *

Kai moterys ar merginos pradeda gerti, jos pasidaro labai negražios. Valkiojasi vakarais. Akys pasidaro labai išvarvėjusios. Išgeriančią merginą imčiau tada, jei ji duotų pažadą. O jei neduotų, pažado, tai neimčiau. (9 )

* * *

Išgėrusi mergaitė negražesnė už negėrusią. Ji nori išsiskirti iš kitų tarpo. Į tokias nevertėtų kreipti dėmesio. (40 * 11 kl.)

* * *

Aš niekada neimčiau sau žmonos, kuri išgeria, todėl, kad kai žmogus geria, tampa nenormaliais žmonėmis, kai gimsta vaikai nenormalūs. ( 9 A )

* * *

Mano požiūris į saikingai išgeriančią mergaitę toks: jeigu aš žinau, kad ji geria, dingsta patrauklumas, nesinori turėti reikalų. Ir apskritai labai pasikeičia požiūris į ją. Ir jeigu ji man seniau patiko, tai po to, kai sužinau, kad ji išgeria, pradeda nepatikti. Geriančios žmonos nenorėčiau turėti, nes padažnėja visokie konfliktai, išsigimimai. (“SMAUGLYS R.S.” 9 B kl. )

* * *

Apie išgeriančias mergaites aš labai blogai atsiliepiu. Man labai nepatinka. Nu vienu žodžiu, neturiu žodžių. (SAULIUS 10 kl. )

* * *

Aš manau, kad geriančios ir išgeriančios mergaitės netenka patrauklumo. Gerianti mergaitė – tai pats žemiausias žmonijos taškas. Aš nepritariu nei geriančioms nei rūkančioms mergaitėms. Mano žmona tokia niekada nebus. (ROMKA 12kl.)

* * *

Mano požiūris į geriančias mergaites labai blogas. Tokie žmonės bevaliai, linkę daryti nusikaltimus ir t. t. Jeigu moterys negertų, nebūtų debilų, idiotų, išsigimėlių ir visokių kitokių. (9 kl.)

* * *

Mano nuomone, mergaitės visai neturi naudoti alkoholio. Aš žmoną norėčiau ir stengsiuosi išsirinkti kaip tik tokią – negeriančią( visai). Aš blaivininkes gerbiu daug kartų daugiau. (“AŠ” 12 kl.)

* * *

Į saikingai geriančią mergaitę požiūris - kaip į savo tautos gadinimą. Nuo saikingai geriančios mergaitės ar moters priklauso jos tautos likimas. Pirmoje eilėje ji naikina savo palikuonis ir laikui atėjus, susinaikina save, savo protą, savo dvasią. Reiktų suprasti, kaip “smagu” auklėti vaiką, sutrikusiu protu, sutrikusiais organais. Arba būtų verta savo akimis pasižiūrėti į žūstantį vaiką. (+ + - - 9 kl. )

* * *

Rūkai – save žudai . (“TREŠERIS” 9 kl. 2 vid, m – kla.)

* * *

Aš nelabai mėgstu, kaip mergaitės geria svaiginančius gėrimus. Ir nenorėčiau gaut geriančią žmoną. Na, jei labai mažai išgeriančią. (“VILKAS” 9kl. )

* * *

Alkoholis – tai beprotybė. Mano nuomonė apie geriančią mergaitę, žinoma neigiama. Kiekvienas iš mūsų turbūt nevestų geriančios mergaitės. Vienas geriantis žmogus šeimoje išveda ir kitą. Jie abu tampa alkoholikais. Palikuonys dažniausiai išsigimsta., todėl, nė vienas nenori pakliūti į tokius spąstus. Mergaitės, kurios geria, man atrodo jos nori pasirodyti didvyrėmis. (“KRIZAS” 9 kl.)

* * *

Man atrodo, kad mergaitėms iš viso netinka gerti ir rūkyti. Jau geriau būčiau viengungis, nei imčiau į žmonas mergaitę, kuri išgeria ir rūko. (“Aš” 12 kl.)

* * *

Mano manymu, mergaitės, kurios geria, išteka rečiau. Mergaitėms negalima gerti, nes jos gali tapti nevaisingos,. Jos gali pagimdyti apsigimusius vaikus. Man šlykštu, kai mergaitė geria ar rūko. Jeigu mergaitės susivaldytų, negertų ir nerūkytų, Lietuvos ateitis būtų daug geresnė. Jeigu mergaitės geria ar rūko, jos žudo save ir savo kūdikius. Saikingai gerti ar rūkyti, tai tas pats, kas vartoti narkotikus. Aš nenoriu turėti tokios žmonos, kuri saikingai geria ir rūko. Kurios geria – tampa paleistuvėmis. (“JONIS” 9 kl. )

* * *

Aš nenoriu, kad moterys gertų, nes man nepatinka moterys girtos. Aš nesirinkčiau žmonos išgeriančios, nes labai pasmirsta kambarys, nepatinka rūkančios. (AIVARAS 9kl.)

* * *

Aš manau, kad merginai nereikėtų vartoti velnio lašų – alkoholio,nes nuo jos, tik nuo jos priklauso visas gyvenimas: naujos gyvybės atsiradimas, santykiai šeimoje. Tokios žmonos, kuri geria, nors ir saikingai, aš nenorėčiau turėti, nes žinau tą alkoholio žalą ir gėrimo beprasmiškumą. Pats patyriau, ką daro alkoholis. ( DOVIS 12 kl.)

* * *

Panos geria vien tam, kad pavaidintų prieš bachūrus. Kodėl jos negeria vienos? ( jei geria – tai labai retai). O bernai geria ir vieni. Bernai geria dėl to, kad būtų linksmiau ir drąsiau. Na o panos?  Kodėl jos gerdamos prie bernų dažnai neprisigeria (tik kelis stikliukus). ( 11 kl.- 3)

* * *

Merginų ir mūsų vienas iš ateities klausimų yra sukurti šeimą. O geriančios rūkančios merginos negali sukurti normalios geros šeimos. (“KEŠA” 10 kl.)

* * *

Mergaitė, kuri išgeria – jai trūksta moteriškumo. Su išgeriančiomis mergaitėmis lengviau elgiasi berniukai. Kad tokia žmona būtų aš nenorėčiau. Jeigu pradėtų gerti ar rūkyti, tokią žmoną išmesčiau iš namų. (“AŠ” 11 kl.)

* * *

Aš manau, kad mažai išgerianti mergaitė be ateities. Ir joms sunkiau bus gyventi negu neišgeriančioms. Išgeriančios daug daugiau padarys klaidų. (“RANKENA”10 kl.)

* * *

Tokios mergaitės, kurios išgeria yra atšokusios. Tai mano nuomonė. Bet man jos nė trupučio nepatinka.

* * *

Į progomis išgeriančias mergaites aš žiūriu neigiamai. Nes gerianti mergaitė praranda moteriškumą, ji tampa nepatraukli, tarsi kokia šiukšlė. Jokiu būdu nenorėčiau tokios imti į žmonas. Mielos mergaitės, aš labai prašau jūsų, negerkit, nes Lietuvos ateitis jūsų rankose.nuo jūsų priklauso rytojus. (“DEVYNIOLIKTAS” 11 kl.)

* * *

Nors mergaitė ir truputį išgeria, aš manau, kad ji pasidaro nepilnavertė ir negali būti motina. Tokia mano nuomonė. (“SAKALAS” 9 kl.)

* * *

Mano požiūris į išgeriančią mergaitė blogas. Aš nenorėčiau, kad mano žmona išgertų, nes gimsta išsigimę vaikai. (“ SAKALAS” 9 kl.).

* * *

Mano požiūris į mergaitę, saikingai išgeriančią, blogas. Aš asmeniškai nenorėčiau gauti tokią žmoną, kuri išgeria, rūko. Nes man būtų labai gaila vaikų, kurie gimsta invalidais arba išviso negyvi. Ir iš vis, aš norėčiau, kad apmažėtų geriančių ir rūkančių žmonių, o dar geriau, kad iš vis neliktų alkoholinių gėrimų, rūkalų. (“LIŪTAS” 9 kl.)

* * *

Nenorėčiau vesti moterį, kuri geria ir rūko. (“KOPŪSTAS”)

* * *

Aš manau, kad moteris ar mergina, kuri vartoja alkoholį ir nori ištekėti, yra didžiausia nusidėjėlė. Didelis noras yra, kad tokių žmonių būtų mažiau pasaulyje yra pas visus. Mergina, kuri geria nėštumo laiku, neverta gyventi šiame pasaulyje ir vargas jos motinai, nes ji pagimdė kūdikį, kuris neša mirtį visai žmonijai. (“D.M. 12 kl.)

* * *

Aš galvoju, kad gerti – tai prarasti savo gyvenimą.į tokius žmones aš nekreipiu dėmesio.paprasčiausiai juos niekinu. Aš nenorėčiau turėti tokios žmonos. (“ŽMOGUS 9 kl.)

* * *

Aš manau, kad saikingai geriančios merginos daro blogai. Kai vyrai geria su merginomis, vyrams smagiau. Prisigėrusi mergina tampa lengviau valdoma. Aš žmoną norėčiau gauti nerūkančią ir negeriančią. Savo žmonai leisčiau pradėti rūkyti ir truputį išgerti, vaikams sulaukus ne mažiau 10 metų. Su visai alkoholike - negyvenčiau. (‘SINUPRET” )

* * *

Man nepatinka, kai mergaitės išgeria ir rūko. Aš nenorėčiau tokios žmonos. Per jas gali gimti vaikai nesveiki.(“AUDRIUS” 9 kl.)

* * *

Mano požiūris į geriančias mergaites toks, kad jos gerdamos nori pavaidinti panomis.po to, kai jos pradeda dažniau gerti, jos tampa “kur…”. O berniukai paskui į jas nebekreipia dėmesio, todėl, kad jos negali pagimdyti sveikų vaikų ir būti geromis žmonomis. (“RAKETA”).

* * *

Sveiki, čia Nerijus. Dažosi, nori paslėpti savo defektus. Geria, nes išgėrusi neprisimins naktinių nuotykių.

* * *

Į geriančią mergaitę turiu blogą požiūrį. Jos man atrodo net šlykščios. Ir nesvarbu, ar jinai daug geria ar mažai. Rūkymas dar labiau šlykština. Dėl išsidažymo nenoriu nieko prikibti. Tik svarbu, kad viskas būtų su saiku. Niekada nesutikčiau gyventi su tokia mergina, kuri geria( nesvarbu, ar saikingai, ar ne), rūko. Tokios merginos yra atstumiančios, tai joms neduoda jokio grožio. (“ MEŠKIUKAS” 10 kl.)

* * *

Saikingai išgerianti mergaitė norėtų gauti vyrą. Ji gaus tokį vyrą, geriausiu atveju, kaip pati. Ji gers ištekėjusi, vyras gers, ir namuose bus chaosas. Gyvens lindynėje, geriausiu atveju valdiškoj kišenėje. Kas vakarą duš indai, ir aišku, bus “ smagu”. Mergaitės, kurios išgerinėja, aišku, turės daug draugų, draugelių, draugužių. Jie bus draugai, o ne būsimi vyrai. Tokios mergaitės, kurios geria, jos neturi valios, paprasčiausios šliurės. ( “BERNIUKAS IŠ SODŲ” 10 kl. )

* * *

Nenorėčiau turėti rūkančią ir geriančią žmoną. Nemėgstu žiūrėti į nepastovinčią, prisigėrusią panelę. Nemėgstu išsidažiusių panelių. Jos nori prisivilioti bachūrus. Nepavyks. (“ANDY FLETCHER” 11 kl.)

* * *

Tegul gražiai rengiasi, dažosi, bet negeria ir nerūko. Gersi – būsi nevaisinga, nesivystys nervinės ląstelės. Jūsų vaikai bus išsigimę. Šnapsas– tai narkotikas. Jei pradėsi gerti – sutrumpinsi savo gyvenimą 17 metų. Mes norėtumėm, kad jūs nebūtumėt alkoholikės ir saikingai išgeriančios. (“KĖGLIS IR ANUPRAS” )

* * *

Aš manau, kad mergaitės rūkymas ir gėrimas jai labai pakenks. Joms viskas atsižvelgs ateityje. Aš norėčiau, kad mano žmona negertų ir nerūkytų. Paskui jos labai gailėsis, kad jaunystėje taip darė negerai. Aš norėčiau, kad būtų mažiau alkoholio ir rūkymo. Man nepatinka, kaip išsidažo ir nusidažo nagus. (9 b,kl. )

* * *

Man nepatinka, kaip išgeria mergaitė dėl to, nes kaip pripras gerti, tai kaip apsives, gali būti neištikima. O į rūkančią žiūriu kaip į prostitutę. (“TUŠINIS”)

* * *

Aš manau, kad pana, kuri išgeria, neverta nešioti mergaitės vardo. Ir aš tokios neimčiau į žmonas. Nieko nėra “šlykštesnio”, kaip matyti paną girtą. (RAIMIS 11 kl.)

* * *

Aš manau, kad tai jos reikalas – gerti ar ne. Nors girtos panos geriau už blaivias (“Šiltesnės”). Labai nenorėčiau, kad mano žmona gertų. (“ TAŠĖ” 12 kl.)

* * *

Aš manau, kad mergaitės nors ir truputį išgeria, vis tiek blogai. Vis po truputį ir taip įpras, kad be alkoholio negalės gyventi. (RAMŪNAS 9 kl. )

* * *

Apie normaliai išgeriančią mergaitę, mano požiūris į ją blogas. Tai reiškia, kad jei jos geria, tai jos visiškos “kur…”( “D. M. “)

* * *

Aš manau, kad geriančiai mergaitei, moteriai, ar motinai nėra garbės. Gerianti mergaitė - nėra mergaitė. Jei mergaitė geria ar rūko, gali tapti ligone. Aš tokios žmonos nenorėčiau turėti niekada, nes neskaityčiau jos žmona. ( “ GRAPKĖ” )

* * *

Mano požiūris į geriančią mergaitę yra blogas, aš nenorėčiau, kad mano mergaitė gertų, nes gali būti išsigimę vaikai. Ji negalės gimdyti. (“OPTIKA” 9kl.)

* * *

Man atrodo, kad saikingai geriančioms mergaitėms nevertėtų per daug gerti. Tačiau, jei yra proga, galima kartais ir išgerti. Aš, asmeniškai nenorėčiau, kad mano žmona gertų, nebent retkarčiais, kartu su manimi. ( “ MACHOUNIS 12 kl.” )

* * *

Aš nenorėčiau turėti žmoną geriančią. Rūkanti žmona irgi blogai. Žmona tampa nepilnavertė, ji nežiūri į vaikų auklėjimą. Jai tik gert ir gert, rūpi tik alkoholis. Kai pradeda stipriai gert, tai visai prastai, vaikai paskui išsigimę, kurie paliekami arba, blogiausiu atveju – nužudomi.

* * *

Negerkit – neištekėsit. O jei ir ištekėsit – nebūsit laimingos, nes gali gimti išsigimę vaikai. ( 9 kl.)

* * *

Mano požiūris į saikingai geriančią mergaitę yra blogas. Aš jų negerbiu, nekreipiu į jas dėmesio, tiesiog nekenčiu. Su jomis nebendrauju. ( “ VANAGAS” 9 kl.)

* * *

Geriau negertų. Išvyčiau iš namų. (“ PENKTAS NUO GALO 10 kl.)

* * *

Mano požiūris į saikingai išgeriančią mergaitę – tai yra labai blogai. Pradedi nuo lašo, užbaigi cisterna. Aš tai norėčiau turėti gerą merginą, neišgeriančią, nerūkančią. Rūkančios ir geriančios merginos tampa motinomis ir geria, rūko, tai jų vaikai gimsta nesveiki. Ir tokias motinas reikia teisti. ( “ TUŠINUKAS” 9kl. )

* * *

Man nelabai patinka išgeriančios mergaitės, nes jos išgėrusios savęs nekontroliuoja ir tampa visokiausios negražios veido išraiškos ir išsipurvina besivartydamos. ( 9 kl.)

* * *

Gerianti mergaitė – ji yra gan kvaila. Ji nežiūri į savo ateitį, juk jos būsimos motinos. Jos privalo ne tik žiūrėti į save, bet ir į savo būsimus vaikus. Aš niekad nenoriu imti žmonos, kuri saikingai išgeria. Ji pasidarys alkoholikė, jai mažiau rūpės vaikai, šeimyninis gyvenimas. Jai labiau rūpės kompanija, išgertuvės, alkoholis. ( TOMAS 9 kl.)

* * *

Man nepatinka, kai merginos geria. Aš jas pavadinčiau – alkoholikės. Tokios žmonos aš nenorėčiau. (9 kl.)

* * *

Kurios mergaitės geria ar rūko – pačios nuodija save. Jos pasidaro negražios ir nepatrauklios, balsas grubus, bet kuri išgėrusi mergaitė, priėjusi prie kitos draugės giriasi . o man tai nepatinka. Tokios žmonos niekada negerbčiau. ( “ DUNDULIS”)

* * *

Mano požiūris į labai rūkančią mergaitę – blogas. Negerkit, mergaitės, nes jūs galite pagimdyti sergantį ir neišgydomą kūdikį. Būkit geros, patikėkit tuo. Jei rūkysite – galite pagimdyti numirėlį. Ką jūs, gal norite rūkyti ir savo vaiką žudyti? Jūs ilgai negyvensite, jei rūkysite. Jūsų draugės dūmų pauostys ir jos pradės rūkyti. (“ AMERIKOS PUMA” 9 kl.)

* * *

Apie išgeriančias mergaites atsiliepiu labai blogai. ( LINAS 10 kl.)

* * *

Tai va. Jeigu išgeria nedaug, tai nieko. O jeigu išgeria kaip chronė ( D), tai “ varyk tu į padvalą inkilų kalti”. Daug geriant būna prasčiau protas. Plaučiai ir šiaip sveikata pasidaro kaip stadiono tinklas. Ir niekada negerkite su negrais ir šiaip nebūkit kandys”. O jei manęs nepaklausysit ir daug gersit, jus gali išdul…. . (“ BROLIS ZUIKIS”)

* * *

Mergaitės, kurios iš pat jaunystės daug išgeria, negali skaidrinti savo šeimos, tautos ir pati savęs. Jos vaikai gimsta nesveiki, o kartais ir negyvi. Aš nenorėčiau, kad mano žmona taptų tokia išgerianti mergaitė. ( 9 kl.)

* * *

Mano požiūris į geriančias moteris yra labai blogas. Aš nenorėčiau turėti žmoną alkoholikę. Jeigu aš negersiu ir nerūkysiu, tai ir savo žmonai neleisiu. (9 kl.)

* * *

Aš į saikingai geriančias mergaites visai nežiūriu. Bet patarčiau, kad jos negertų ir galvotų apie savo ateitį. Ir kaip į ją žiūrės vaikai. Jei rūkysite, greit sukirmysite.(“ MISTERIS PIPSAS, 9 kl.)

* * *

Jei jos gers, tai nepatiks berniukams. Jos bus latrės. Jei jos rūkys bus sudžiuvusios, neaugs. Aš nenorėčiau tokios žmonos, kuri išgeria. Aš noriu, kad ji negertų. (“ A” 9 kl.)

* * *

Aš labai nekenčiu geriančių ir rūkančių. Aš joms patarčiau, kad jos mestų visa tai ir pradėtų gyventi normaliai. Kaip jos negražiai atrodo. Mes žinome, kodėl jos dažosi, žiedukus nešioja, jos visą tai daro dėl mūsų. Ir aš nenorėčiau su tokia mergaite draugauti., o ypač gauti į žmonas. Aš turbūt tokią žmoną išvyčiau iš namų. Kam jos nešioja tuos trumpus sijonėlius? Argi neturi padoresnių drabužių? (“ KIUZIULIS”)

* * *

Jūs, stipenos, nebūkit kvailos, negerkit nei baltos, šampano. Jeigu būna balius, tai gerkit, bus galima pastraksėt. Negerkit samagono, nes ilgai pagiriosit, čia mano patarimas. Prie tėvų gerkit, kiek gerklė leis. Jeigu labai daug gersit baliuos, galit susilaukt girto vaiko, jį gali atnešt girtas gandras. (“Ateivis” 10kl.)

* * *

Man atrodo, kad joms nederėtų gerti ir viskas. Joms eilėraštis:

Išgėriau pirmą sykį,-
Skanu ir normalu.
Išgėriau antrą sykį,-
Labai skanu, skanu.
Išgėriau trečią sykį,-
Neliko nė pėdų. (11kl.)

* * *

 

Mano požiūris į saikingai išgeriančią mergaitę blogas. Aš nenoriu, kad mergaitė išgertų, nes jos vaikai gali atsigimti. Aš nenoriu, kad mano žmona būtų išgerianti. (“Sliekas” 9kl.)

* * *

Anksčiau aš žiūrėjau į saikingai išgeriančią mergaitę normaliai. Nes aš įsivaizduoju saikingai išgeriančią, tai kai išgeria labai retai ir labai mažai. Labai mažai išgerti pataria ir daktarai prieš valgį, kad virškintųsi geriau (manau, tas mažai tai 20-50 gr šnapso).
Dabar, kai pamačiau, kad net nuo rūkymo išsigimsta vaikai arba nuo vieno nėščios moters pasivaišinimo, tai man atrodo geriau būt senberniu, nei turėt tokią žmoną. (“Pušius” 12b kl.)

* * *

Mano požiūris į saikingai išgeriančią mergaitę blogas. Norėčiau, kad mano žmona kuo mažiau gertų arba visai negertų. (“Kurmis” 9kl.)

* * *

Mano požiūris į mergaitę, saikingai išgeriančią. Aš nenoriu, kad mano būsima žmona nei gertų, nei rūkytų. Kai gimsta vaikas, jos palieka ligoninėje tą kūdikį likimo valai. Ir nenoriu pažiūrėti į jas net iš tolo. (“Ąžuolas” 9kl.)

* * *
Nuo mergaitės, kaip būsimos moters, motinos priklausys Lietuvos ateitis. Todėl rūkančios moterys mums nereikalingos. Jas reikia nubausti. Patalpinti į blaivyklą 10 parų. Šitaip negražu, negerkit. (“RamzisII” 9kl.)

* * *

Jeigu gersi ir rūkysi, tai tikrai tu sukirmysi! (Kreatorius 9 kl.)

* * *

Išgerianti ar rūkanti mergaitė man atrodo nerimtos, neištikimos meilėje. Išgėrusi mergaitė atrodo labai nepatraukliai. Išgeriančios žmonos man tikrai nereikia, nes aš noriu turėti sveikus vaikus ir laimingą šeimyninį gyvenimą.
Žinok, jei geri, tai man netinki!!! ("Varstotas" 11 kl.)
***
Tos kurios geria nors yra gražių, bet jos tik laikinos, nes greit atsibosta savo neiškalbingumu ir kvailumu. (Romkė)
***

Kviečiame parašyti ir paneles savo požiūrį į saikingai išgeriančius vaikinus. Matomai Lietuvoje yra mažas merginų kompiuterinis išprusimas, mažai moka naudotis kompiuteriu, todėl ir negali parašyti.

JŪSŲ NUOMONĖ APIE RŪKYMĄ IR GĖRIMĄ   ,,skrinskasETAgmail.com“

Rašo panelės: kai paskaiciau visas vaikinu nuomones siek tiek nustebau... tiesa pasakius ne su visomis nuomonemis as sutinku. jei mergina paauglystes ar moterystes metu paruko ar isgeria (saikingai, per sokius ar kitose pasilinksminimo vietose) dar nereiskia kad ji kazkokia degrade ir gimdys vien nesveikus vaikus. turekit truputi proto vaikinai ir pamastykite ka rasote turekit omeny tai kad rukydami ir gerdami jus patys tuos issigimusius vaikus padarysit... juk lygios teises... be to rukydami ir gerdami galite is vis tu vaiku nebepadaryti (impotencija ir kt..) pamastykit pries smerkdami! manau atsiras ir daugiau taip mananciu, ypac paneliu (Rasa)
***
jai mergina ruko-geria tai kam ji tokia reikalinga. nebent ir vaikinas toks pat. kaip jaustis kai pats nerukai o priejus prie merginos-dvokia-o jai dar buciuotis reikia. tas pat kas buciuoti pelenine...Daiva
***
Noreciau pakomentuoti apie tai jog vaikinai raso apie geriancias paneles,o patys ne ka geresni.Jie nuolat ruko,geria,o kas blogiausia dar ir musa paneles.Slykstu butu tureti toki (nors dauguma ju tokie) kuris ruko,geria,vartoja narkotikus.Jis ne tik niekam tikes tevas,bet ir jis nesugebetu seimos islaikyti.Jus patys darote tuos nesveikus vaikus.Niekam nepaslaptis kad daznai vyksta "tusofkes" kur kvieciate pabeles,butent tam,kad jas nugirdyti o po to padaryti dar viena nesveika vaika.Man net slykstu klausyti,kaip jus bandote nuzeminti panas,kaip musu negerbiate ir nuvalkiojate.O norite tobulos zmonos.Tai kur deti tas kurias jau sugadinote? Cia dar vadinasi vaikinai.Elementari nepagarba moterims.Isvadinta ir siukslem ir alkoholikem.Paziurekite i save.Kaip jums negeda..Kazkaip keistai labai mazheja besimokanciu vaikinu skaicius..Keistai daugeja narkomanu..Keistai daugeja apiplesimu..Kas tai? Tai velgi merginos? Bjauru is jusu puses.Jus nebusit nei tinkama seimos galva,nei tevai,jeigu taip juodinate musu puse.Pagarba reiskia labai daug. Rytė L.
***
as isvis nesuprantu kam vaikinai ar merginos ruko. kodel? ar tai darydami jaucia koki nors pasiteikinima?ar nori pasirodyti kieti? as asmeniskai nerukau ir nerukysiu . juk pagalvojus kai reikia puciuotis......siais laikais nerukanciu merginu yra labai mazas skaicius, bet nepamirskime kad vaikinu skaicius lygiai toks pats ar net didesnis.... nepamirskite kad visgi yra tokiu paneliu kurios nei ruko, nei geria....
***
Tikrai daug geriančios merginos ir atrodo atitinkamai. Nereikia apsimetinėti, tokioje visuomenėje dauguma bent jau paragauja. Merginos taip pat žmonės, visi norime išbandyti. Jei turi jėgų susilaikyti, susilaikyk, nuo mažiausio paragavimo gali paslysti į alkoholizmą. Gerianti mergina – netoleruotina.<11 kl>
TURINYS