PRO VITA©  Parengė Robertas Skrinskas  

RELIGIJA

3. ŠVČ. M. MARIJOS APSIREIŠKIMAI

    1) 1531 m. Šv. M. Marija apsireiškė palaimintajam Juan Diego Gvadelupėje. Dievo Motina buvo nėščia. Jos apsireiškimo dėka per 10 m. buvo baigtas kruvinas žmonių aukojimas, kurį praktikavo actekai. Prieš keletą metų Mechiko kardinolas Pasadas palaimino Gvadelupės Marijos paveikslo kopiją - misionierišką atvaizdą, kuris pradėjo keliauti po JAV miestus. Šios kelionės tikslas - sustabdyti abortus. Kaip Švč. M. Marija apreiškė vienam regėtojui JAV: ,,Kartu, mano brangūs vaikai, mes užbaigsime siaubingą abortų blogį.''* (Our Lady. Queen of peace. Spring. 1993 P. 16-17.)
    2) 1858 m. Lurde, Prancūzijoje, keturiolikmetei Bernadetai Subiru apsireiškusi Švč. M. Marija pasakė: ,,Aš esu Nekaltas Prasidėjimas.'' Tai suponuoja subjekto (aš) egzistenciją (esu) nuo koncepcijos momento (Nekaltas Prasidėjimas).
    3) 1985 m. pas trijų vaikų motiną Juliją Kim, gyvenančią Najushi miestelyje Pietų Korėjoje, pradėjo verkti Švč. M. Marijos lurdiškės statulėlė. Ji verkė daug kartų, net kruvinomis ašaromis. Vėliau jai pasirodė Švč. Mergelė ir per ją pakvietė pasaulį prie atgailos, kad nebūtų vėlu. Labai stiprus pranešimas buvo dėl abortų. Jėzus ir Marija labai liūdi, kad tėvai žudo šventą ir nekaltą gyvybę.
1985-07-18 Švč. M. Marija kalba: ,,Mane skaudina amoralus nėštumų reguliavimas. Užkirskite tam kelią, melsdamiesi už tuos, kurie tai daro...“.
1986-10-05 : ,,...Padėkite man. Nes be jūsų pagalbos negaliu numalšinti teisingos Dievo Tėvo rūstybės... Dėl amoralaus nėštumų reguliavimo kenčiu taip, tarytum mano viduriai trūkinėtų. Visa tai sukelia žmonių žiaurumas, bedievystė bei panieka didelei gyvybės dovanai.“
1988-05-12 Marija pro ašaras kalbėjo: ,,Pažiūrėk, Julija, kiek daug sielų yra kelyje į pragarą dėl aborto nuodėmių. Kad jas išgelbėčiau, turiu šaukti jas savo ašaromis. Noriu jas gelbėti pasinaudodama tavimi, tavo auka ir atgaila. Labai gerai žinau tavo skausmus ir kentėjimus. Ar nori pasidalinti kančia su tais negimusiais mažutėliais, kuriuos žiaurūs tėvai nužudo?“.
1988-07-29 Julija išgyveno gimdymo skausmus ir kentėjimus embrionų, kurie kovoja su mirtimi.. Ją apėmė ekstazė ir ji girdėjo kalbant Mariją: ,,Mano mylimoji dukra! Ar pajėgsi dar daugiau kentėti? ,,Taip, Motina. Jei tik galiu prisidėti prie išgelbėjimo tų, kurie žudo vaikus, tai esu pasiruošusi iškęsti kiekvieną skausmą“. ,,Ačiū tau, mano dukra! Dėka tavo kentėjimų, kuriuos šiandien kenti, Dievui bus paaukota penki tūkstančiai atsivertusių sielų. Tai privalo žinoti daugelis sielų. Kada tos sielos prisimins vaikus, kurių atsikratė per abortą, jos gaus atsivertimo malonė. Daugybė sielų žengia pasmerkimo keliu ir nesupranta, kad kai negailestingai nužudo savo vaikus,- įvykdo žmogžudystę... Mane apima didelis liūdesys, matant nesąmoningumą ir abejingumą tęvų, galinčių nužudyti jiems Dievo patikėtą šventą gyvybę. Ją žiauriai drasko, naikina, trupina arba negailestingai suplėšo į gabalus. tau atskleidžiu tragediją šių mažylių, maldaujančių palikti juos gyventi, nes noriu, kad daugelis nusidėjėlių darytų atgailą ir sugrįžtų pas mane. Prašau tavęs, kalbėk visiems, kad nuo  prasidėjimo momento gyvybė motinos įsčiose - tai ne kokia nors kraujo masė, bet žmogiška būtybė, kurioje pulsuoja gyvybė.“ Toliau Julija rašo: ,,Po to vėl pradėjau kentėti ir jaučiau didelę skausmą. Buvo toks įspūdis, tarytum esu embrionas, sukryžiuotom rankom apėmęs kelius. Tą akimirką, kai metaliniu įrankiu, kuris smigo vis giliau ir giliau, buvo bandoma pašalinti mažąjį sutvėrimą, garsiai šaukiau: ,,Ne, ne ne!“. Tai buvo neapsakomai siaubingas klyksmas. Kūdikis, kuris norėjo gyventi, atkakliai prašė savo motinos: ,,Ne, mama! Ne, mama! Aš noriu gyventi, mama! Leisk man gyventi! Leisk man gyventi, mama! Mama! Mama! Mama!...“ Embrionas norėjo gyventi ir gynėsi kaip galėjo, be perstojo šaukdamas ir verkdamas... Keturis kartus man teko iškentėti žudomo kūdikio skausmą...“
1991-03-26 ,,Mano dukra, melskis dar daugiau! Kaip didelis Abraomo noras galėjo išsipildyti tik tada, jei atsiras dešimt teisiųjų, bet buvo sunaikinta Sodoma ir Gomora, kadangi šiuose miestuose neatsirado dešimt teisiųjų, taip galbūt ir šiuolaikinis pasaulis gali būti sunaikintas dėl šėtono tironijos įsigalėjimo. (...) Per sąžinę iškreipiantį amoralumą šėtonas žmogaus orumą nužemina iki menkystės, o per gausius abortus stengiasi žmones padaryti negailestingais žudikais.
1994-02-03 ,,Šiame pasaulyje didžiausios aukos yra nekalti negimę vaikai, žudomi savo motinų įsčiose. Kodėl tokios žiaurios, nežmoniškos piktadarystės plinta tokiu mastu/ O, jūs, mano visi žemės vaikai! Mano brangūs sūnūs ir dukros! Netraukite ant savčs bausmių: tamsybių bausmės, ugnies bausmės, kraujo bausmės.iki tvano, iki tos dienos, kai Nojus sėdo į arką, žmonės valgė, gėrė, tuokėsi - ir visi buvo tvano nunešti. Ar su jumis dabar neatsitiks tas pats? Juk neklausote kvietimų, kuriais kreipiuosi į jus, šaukdama iš visos gerklės...“  L. Raymond Spies, Louis Couėtte ,,Marija, kodėl verki?“ K. 1995
    4) 1986 m. rugpjūčio 6 d. Italijoje, Oliveto Citroje Dievo Motina kalbėjo: ,,Mano vaikučiai, atvykau pas jus Žemėn, kad atverčiau jūsų širdis Dievui. Mano sūnūs, apsidairykite aplink save: pasaulis yra pilnas nuodėmių. Daug negimusių jūsų sūnų ir dukterų yra nužudomi. Dievas to nenori, nes ir jie yra jo kūriniai. Tokiems žmogžudžiams jis yra paruošęs daug bausmių“. 1985.05.24 ji pasakiusi, kad ji esanti priešinga tokiam kūdikių skerdimui. Ji sakiusi, kad tarp nužudytųjų būtų buvę daug kunigų, aukštų dvasiškių ir šventųjų. L.: J.Burkus ,,Apsireiškimai Europoje ir Amerikoje 2“ V. 1998

TURINYS